Бібліосутінки

2019-05-31

/Files/images/DSC05128.JPG

31 травня 2019 р. Березнегуватська ЦРБ провела регіональну акцію "Бібліосутінки".

Доки збиралися гості бібліотеки, їх розважали віртуальні екскурсії нашою планетою із серії "Незвичайне поруч". Потім естафету прийняли чудові майстрині селища - Дячук Алла та Семенченко Оксана, продемонструвавши свої творіння. І тут було чим захоплюватися - прекрасна вишивка, плетиво, ірландське мереживо та в`язання заслужено отримали свої порції щирого захвату.
Далі на наших користувачів чекала "Сутінкова кав`ярня", де гості віддали належне різноманітним смаколикам домашнього приготування, насолодилися кавою та прохолодними напоями.
Після легкого відпочинку увагу глядачів взяла на себе Попович Валентина - давній друг бібліотеки. "Школа господині" в її виконанні привернула до себе увагу не лише жіночої частини залу, але й чоловіки активно задавали питання, щиро здивувавши "слабку стать".
Згодом підійшла черга поетичної сторінки, де пролунали ліричні вірші та гуморески у виконанні жителів нашого селища. Далі гості помандрували підводним світом у пошуках нових див та чудес під керівництвом бібліотекаря Якубенко Антоніни.
І родзинкою акції стала театральна постановка "Новий Колобок", написана бібліотекарем та керівником аматорського об`єднання "Образ" Олійник Зориною. Колобок прокотився, зірвавши оплески та вигуки "браво!!!", які можна однозначно брати як оцінку "Бібліосутінкам". Захід пройшов "на одному диханні" . весело, цікаво, про що після завершення неодноразово казали учасники цьогорічного дійства.
Кiлькiсть переглядiв: 207