• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ЛітСтрім з письменником Олександром Гаврошем

ЛітСтрім з письменником Олександром Гаврошем

2023-03-24

/Files/images/2023_Гаврош (3).jpg

23 березня на платформі Google Meet відбулися читацькі посиденьки з автором Олександром Гаврошем в рамках проєкту СмакBook від Українського Інституту Книги.

Письменник, драматург і публіцист Олександр Гаврош мешкає в Ужгороді. Закінчив факультет журналістики ЛНУ ім. І. Франка. Член Асоціації українських письменників і Національної спілки письменників України. Друкується в закарпатських та всеукраїнських ЗМІ, протягом останніх десяти років веде авторську колонку на Радіо Свобода. Завідує літературною частиною Закарпатського обласного музично-драматичного театру.

Олександр Гаврош відомий як автор п'єс, історичних романів, інтимної лірики і дитячих книжок. Саме він створив двох топових літературних героїв — Івана Силу та розбійника Пинтю, які стали культовими серед юних читачів. Письменник встигає щороку видавати та перевидавати кілька книг, у своєму творчому доробку має їх понад 40.

Пише про те, про що знає найкраще. Тож творчість Олександра Гавроша зосереджена переважно на рідному краї, хоча має і книжки про Київ – це, зокрема, серія пригодницьких повістей “Музей пригод”. Саме їх - “Музей пригод”, “Врятувати Тараса Шевченка”, “Героїчні канікули” отримала наша бібліотека від Українського інституту книги за програмою поповнення бібліотечних фондів. А ще маємо «Розбійник Пинтя у заклятому місті».

Тож бібліотека для дітей Березнегуватської селищної ради запрошує вас до читання цих та інших книжок.

Обслуговуємо відвідувачів понеділок - п’ятниця, з 09.00 до 16.00.

/Files/images/2023_Гаврош (1).jpg

/Files/images/2023_Гаврош (4).jpg

/Files/images/2023_Гаврош (6).jpg

/Files/images/2023_Гаврош (2).jpg

/Files/images/2023_Гаврош (5).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 26